Over ons

Uw zekerheid in vertrouwde handen


Als ondernemer, zzp-er of particulier, voelt u zich op ons kantoor meteen op uw gemak. En dat is ook precies de bedoeling. Mag ik me even voorstellen; Ik ben Jasper Klanderman; eigenaar van Van Sonnen Assurantiën. We zijn een middelgroot kantoor, dat uw zekerheid serieus neemt. Graag vertel ik u in het kort over onze missie en visie met betrekking tot verzekeringen.

Dit is onze visie


Met ons team willen wij u voorzien van het allerbeste verzekeringsadvies. Als u wat overkomt, wilt u er immers zeker van zijn dat uw schade betaald wordt. Om dit waar te kunnen maken, gaan we een stap verder dan het gemiddelde assurantiekantoor. Want alleen op deze manier kunnen we uw verzekeringen optimaal op uw persoonlijke situatie afstemmen. We doen daarom niet aan momentopnames, maar bekijken uw situatie door de jaren heen. Hierbij maken we - samen met u - de afweging tussen zekerheid en betaalbaarheid. Uiteraard tegen de beste polisvoorwaarden.

Als echte buitendienstadviseurs hebben we ervaren dat onze relaties zeer tevreden zijn over ons proces. De manier waarop we onze klanten door de mogelijke risico’s begeleiden wordt zeer gewaardeerd. Om onze klanten op persoonlijke wijze te kunnen bedienen is ons team de afgelopen jaren stap voor stap uitgebreid, waardoor we ook meer specialisten in huis hebben die voor u klaar staan om uw belangen te vertegenwoordigen.

Dit is onze missie


We hebben een vrij simpele missie: We houden het graag persoonlijk. Daarom bezoeken we onze relaties thuis of op de zaak, iets wat nog zelden wordt gedaan door grote tussenpersonen. Ondanks ons kleine team, maken we gebruik van de meest moderne technologieën die op dit moment beschikbaar zijn op verzekeringsgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geavanceerd risicoanalyseprogramma, die exact berekent wat uw situatie is.

Ook werken nauw samen met de grootste verzekeringsmakelaars uit Nederland. Dit is vrij uniek voor een relatief klein kantoor als de onze. Dankzij deze voordelen, kunnen we zowel particulieren als zakelijke klanten het beste uit te markt bieden. Wij staan naast u om uw belangen te behartigen. Flexibel, helder en altijd goed geregeld. Ook daar kunt u bij ons zeker van zijn.

Onze werknemers

JASPER KLANDERMAN

Directeur, adviseur verzekeringen

WILL
VAN SONNEN

Backoffice medewerker, adviseur verzekeringen

MERIJN
STOLTE

Junior binnendienst adviseur

KEVIN
HALMA

Adviseur verzekeringen

Ingeschreven bij

Autoriteit Financiële Markten

Van Sonnen Assurantiën staat ingeschreven in het AFM register (Autoriteit Financiële Markten) onder het nummer: 12046889 .

Kamer van Koophandel

Van Sonnen Assurantiën staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder het nummer: 75296187.

Kifid

Van Sonnen Assurantiën staat ingeschreven bij de Kifid onder het nummer: 300.016414.

Heeft u vragen of wilt u advies ?
Vul uw gegevens in en wij bellen u terug


Contact